Intro til designprogrammet Canva og dets mange muligheder

11.05.2023

OBS! Dette er et begynderkursus, til dig, der aldrig har benyttet CANVA før.
Til efteråret fortsætter vi med trin to, hvor du lærer at lave indhold til sociale medier med CANVA, se mere nedenfor.

Lær Canva at kende fra bunden – programmets mange funktioner, muligheder og hvor intuitivt det er.

Som designprogram giver Canva dig en lang række designværktøjer og funktionelle features, der gør det let, sjovt og smart at arbejde med grafik i din arbejdsdag. Du får en introduktion til programmet, så du kender til de vigtigste værktøjer og funktioner.

Hvorfor bruge Canva? Hvad kan man bruge Canva til? Hvordan arbejder man effektivt i programmet? Skal man betale for Canva? Hvordan fungerer Canva på computeren kontra på mobilen? Du får nu en begyndergennemgang af mediet som forberedelse til trin to, der afholdes til efteråret.

Julie Arlgade, Ejer af Some Like It Hot / Privatfoto

Julie Arlgade, Ejer af Some Like It Hot / Privatfoto

Underviser:
Julie Arlgade, Ejer af Some Like It Hot, som med afsæt i klassiske brandingteorier skaber, udbreder og opbygger brands på sociale medier. Instagram, Facebook, LinkedIn og til dels TikTok er i dag hendes speciale, og hun har mere end 10 års erfaring med online-markedsføring og digital strategi.

Læs mere om Julie her.

Tid og sted:
Tirsdag den 6. juni, kl. 17 – 19, Hos Kosmopol i Fiolstræde i København.

Arrangementet er for medlemmer af Kreds 1 og det er gratis. Dog betales no-show-fee på kr. 100 ved afbud efter den 1. juni 2023. Derfor skal du angive betalingsoplysninger ved tilmelding.

Onlinetilmelding her.

Arkiver