Tabloidchef bag facaden – Poul Madsen perspektiverer 14 år i spidsen for Ekstra Bladet

4.04.2022

Poul Madsen / Foto: Politikens Forlag

Poul Madsen / Foto: Politikens Forlag

Kom og debatter med Poul Madsen – tidligere øverste chef for Ekstra Bladet – der nu udkommer med bogen ‘Bag Forsiden’. I den forbindelse aflægger han Kreds 1 et besøg for at dele sine efterrationaliseringer over flere årtiers erfaringer fra medieverdenen.

Vi skal blandt andet høre om Pouls insiderhistorier om de afsløringer og shitstorme, som Ekstra Bladet var igennem i hans tid som chef. Han giver også eksempler på de kontroversielle midler, han tog i brug for at hvirvle en debat op eller tiltrække læsere, og i de fejl, han begik undervejs.

Der er også skarpe hug til magteliten, de magtfuldkomne politikere og sløve medier. Poul Madsen mener blandt andet, at det politiske spinvælde er ved at dræbe medierne og offentlighedens mulighed for at kontrollere, hvordan magten udøves.

Kreds 1 byder på en drink/forfriskning i forbindelse med arrangementet.

Tid og sted:
Således lagt op til en ivrig debat fredag den 29. april fra kl. 17-18 i Kunstforeningen på Gammel Strand.

Profil:
Poul Madsen (f. 1962) er uddannet journalist og i dag podcastvært, debattør, foredragsholder og forfatter. Var fra 2001 til 2021 chefredaktør på Ekstra Bladet, kun afbrudt af godt et år som chef for gratisavisen 24timer. Tidligere redaktionschef, redaktør og journalist på TV 2 Nyhederne (1988-2001).

Onlinetilmelding her.

Bemærk, arrangementet er for medlemmer af Kreds 1 og det er gratis men der betales no-show-fee ved alle afbud efter fristen eller ved udeblivelse. Frist for afbud er den 26. april. Derfor skal du angive dine betalingsoplysninger ved tilmelding, hvor no-show-fee-beløbet på kr. 100 reserveres på din konto.

Arkiver