Morgenmøde: Hvordan laver du professionelle Reels til Instagram?

14.09.2022

Reels er Instagrams seneste feature, som skaber nye muligheder for branding, kreativitet og kommunikation på den populære platform.

Men hvordan udnytter du de nye muligheder optimalt? SoMe-ekspert Julie Arlgade gennemgår funktionen step for step og viser nogle af de bedst producerede Reels, som du kan lade dig inspirere af til din egen eller arbejdsgivers profil. Niveauet er begynder. Det er dog en fordel, at du har kendskab til Instagram, da Julie alene vil fokusere på Reels i denne morgentime. Hun vil blandt andet besvare følgende spørgsmål:

  • Hvad er en Reel?
  • Hvordan adskiller Reels sig fra Instagrams øvrige funktioner?
  • Hvad er det største Reel-trends?
  • Hvordan laver man en Reel?
SoMe-specialist Julie Arlgade / Foto: Bjørg de Meza

SoMe-specialist Julie Arlgade / Foto: Bjørg de Meza

Julie Arlgade er SoMe-specialist og ansat hos Kursusfabrikken, hvor hun underviser i online-markedsføring, grafisk design, Office og webudvikling. Hun vil lære os så meget, som det overhovedet er mulig, inden for tidsrammen. Vi bliver ikke specialister, men vi får mod og appetit til at gå hjem og arbejde videre med de mange promoverings- og salgsmuligheder på både Facebook, men også Instagram, der deler indhold.

Tid og sted:
Onsdag den 12. oktober i Cinemateket kl. 8-9, gratis morgenmad fra kl. 7.30.

Onlinetilmelding her.

Deltagelse er gratis. Dog med no-show-fee på kr. 100 ved afbud efter den 6. oktober. Derfor skal du oplyse konto-oplysninger ved tilmelding.

Arkiver