Drink & Debat: Nichemedie sætter dagsordenen

4.02.2020

Sjældent har et lille nichemedie sat dagsordenen, som det forsvars- og sikkerhedspolitiske netmedie OLFI har gjort gennem det seneste halvandet år. Afsløring efter afsløring om nepotisme, inhabilitet, svindel og hemmelige loger i Forsvaret har skabt rystelser politisk såvel som i de væbnede styrker. Det hele kulminerede i december med auditørkorpsets tiltalerejsning mod den nu tidligere hærchef H. C. Mathiesen for magtmisbrug.

Redaktør Peter Ernstved Rasmussen har sagt ja til at komme og fortælle, hvordan han ene mand har afdækket sagerne. Han fortæller om Forsvarets lukkethed, anonyme kilder og en advokat, det truer med bål og brand – og hvordan han tackler presset uden at have et stort mediehus i ryggen.

Tid og sted:
Fredag den 28. februar kl. 17 – 18 på Hotel Kong Frederik i Atriumgården, Vester Voldgade 25 (2 min. fra Rådhuspladsen).

Onlinetilmelding til Drink & Debat med Peter Ernstved Rasmussen her.

Bemærk, arrangementet er kun for medlemmer af Kreds 1 og det er gratis men der betales no-show-fee ved afbud efter fristen eller ved udeblivelse. Frist for afbud er tirsdag den 25. februar. Derfor skal du angive dine betalingsoplysninger ved tilmelding.

Arkiver