Digital research og personsøgning: Sådan researcher du bedst på Facebook

20.10.2020

Facebook bliver konstant lavet om. Alt det, vi kendte som Graph Search er fortid, og vi har været nødt til at finde andre måder at søge på. Den gode nyhed er, at du stadig kan bruge Facebook som et vigtigt element i personsøgning.

I webinaret får du en gennemgang af de metoder, der her og nu giver de bedste resultater. Du bliver også introduceret til sites, du kan bruge i din søgning, og som giver bedre resultater, end hvis du søger i Facebooks eget søgefelt.

Kreds har inviteret Tommy Kaas som i mange år har undervist i digital research og datajournalistik til at gennemgå mulighederne. Webinaret bliver et af de første i en række webinarer som Kreds 1 byder på over de kommende måneder.

Tid:
Mandag den 2. november, kl. 17:00 – 17:50.

Foto: Adobe StockPhoto

Foto: Adobe StockPhoto

Privatfoto: Tommy Kaas, journalist og medejer af Kaas & Mulvad

Privatfoto: Tommy Kaas, journalist og medejer af Kaas & Mulvad

Tommy Kaas er journalist og medejer af Kaas & Mulvad. Han har i mere end 20 år arbejdet målrettet med at kombinere data og journalistik. Han var medstifter af Foreningen for computerstøttet journalistik og centeret for analytisk journalistik, DICAR, hvor han også var ansat 2001-2006. Siden DICAR lukkede med udgangen af 2006, har han og Nils Mulvad drevet det fælles firma, Kaas & Mulvad.

Tommy Kaas er uddannet fra Danmarks Journalisthøjskole i 1988 og har arbejdet på Vejle Amts Folkeblad, Danske Kommuner, De 3 Stiftstidender og JydskeVestkysten samt Erhvervsbladet.
Tommy Kaas var fra 2006 til 2016 intern og ekstern underviser i datavirksomheden Experian. Han underviser dog oftest i digital research og datajournalistik og har holdt kurser og trænet mediefolk i Europa, USA, Afrika, Sydamerika og Asien.

Arrangementet er for medlemmer af Kreds 1. Onlinetilmelding her.

Arkiver