At tackle Bendtner

7.01.2020

– et foredrag om at åbne og fortælle et prøvet menneske

Rune Skyum-Nielsen og Nicklas Bendtner // Fotograf: Rasmus Weng Karlsen

Rune Skyum-Nielsen og Nicklas Bendtner // Fotograf: Rasmus Weng Karlsen

Forfatter og freelancejournalist Rune Skyum-Nielsen udgav i efteråret 2019 to bøger: ‘Vi ved jo hvordan det er at være menneske’ om skuespiller Thure Lindhardt og ‘Begge sider’ om fodboldspiller Nicklas Bendtner. Ligesom forgængeren ‘Jakob var her’ om den afdøde forfatter Jakob Ejersbo har de to udgivelser ikke bare nået bestsellerlisterne, de er også blevet rost for at gå usædvanligt tæt på portrætpersonerne – vel at mærke uden at blive ukritiske eller leflende.

Ud over at have skrevet en god håndfuld bøger har Rune Skyum-Nielsen leveret flere end 100 bærende portrætartikler som freelancejournalist – størstedelen for Ud & Se og Euroman. I foredraget ‘At tackle Bendtner’ deler han ud af sine erfaringer med at portrættere mennesker, der er vant til – ofte ligefrem trætte af – at blive interviewet. Han diskuterer, hvorfor ting er lykkedes undervejs – og hvorfor andre er kikset. Og hvordan hver adgang er forskellig fra den foregående. Hvorfor det bliver nødt til at være sådan, hvis en artikel om et enestående menneske også skal forsøge at fortælle menneskets historie … enestående.

Tid og sted:
Onsdag den 22. januar fra kl. 17-19 hos Kosmopol.

Tilmelding: 
Onlinetilmelding til “At tackle Bendtner” her.

Bemærk, arrangementet er kun for medlemmer af Kreds 1 og det er gratis men der betales no-show-fee ved afbud efter fristen eller ved udeblivelse. Frist for afbud er torsdag den 16. januar. Derfor skal du angive dine betalingsoplysninger ved tilmelding.

Arkiver