Morgenmøde: Digitale nomader – gør verden til din nye arbejdsplads

7.08.2018

Ingen chefer, skoleintra, grå hverdage eller langt-ude-beslægtede-familiemedlemmers-niecers-barnedåbe-tidligt-søndag-morgen. Voiceover artist, freelance journalist, podcaster af Den Digitale Nomade, foredragsholder og eventyrer Mille Sjøgren byttede for 6 år siden sit og sin families gennemsnitlige danske hverdag ud med et frit og eventyrligt liv.

Siden har de boet hos indianere i junglen i Panama, ydet hjælpearbejde i Colombia og danset sala på Cuba. De har jagtet bjørne i Canada, kørt Island tynd i en lille gul campervan og slappet af på stranden med en taco i hånden i Mexico. De har også boet i Spanien i en årrække og sluppet for snotnæser, flyverdragter og det danske vintermørke. I stedet fik de solskin i januar, paella på stranden under palmerne og lange køreture rundt blandt middelalderbyer på den iberiske halvø.

”Uanset hvor vi er i verden, har vi vores arbejde og skole med os. Vi er aldrig på ferie, men altid i bevægelse. Vi er ude for at få oplevelser og vride livet for hver en lille dråbe. Og vi er grådige.”

Kom og hør, hvordan Mille omlagde sit liv og gjorde verden til sin og familiens skole for livet, arbejds- og legeplads og få inspiration til dit eget digitale nomadeliv. Læs mere om Mille Sjøgrens arbejde her: www.millespeak.dk.

Voiceover artist, freelance journalist, podcaster af Den Digitale Nomade, foredragsholder og eventyrer Mille Sjøgren, privatfoto.

Voiceover artist, freelance journalist, podcaster af Den Digitale Nomade, foredragsholder og eventyrer Mille Sjøgren, privatfoto.

Tid & sted:
Tirsdag den 11. september kl. 8.30 – 9.30 i Cinemateket.

Onlinetilmelding til ‘Digitale Nomader’ her.

Bemærk, arrangementet er kun for medlemmer af Kreds 1 og det er gratis men der betales no-show-fee ved afbud efter fristen eller ved udeblivelse. Frist for afbud er den 3. september. Derfor skal du angive dine betalingsoplysninger ved tilmelding.

Arkiver