Nye kræfter til Kristian Dahl Udvalget

11.12.2017

Kreds 1 har udpeget en ny formand for Kristian Dahl Udvalget. Den nye formand er Michael Bech fra TV2.

Michael Bech er uddannet fra DJH i 2004. Igennem sin karriere har han hovedsageligt beskæftiget sig med undersøgende journalistik. Blandt andet har Michael Bech arbejdet på Operation X, DR Dokumentar og DR 21 SØNDAG. I dag er han ansat som tilrettelægger på TV2 Dokumentar. Michael Bech har de seneste 3 år, siddet som menigt medlem i udvalget, der uddeler Kristian Dahls Mindelegat.

“Jeg er pavestolt over, at Kreds 1 har spurgt mig, om jeg vil sidde for bordenden som formand i Kristian Dahl-udvalget. Sammen med resten af udvalget glæder jeg mig til at vende, dreje og diskutere de mange kommende indstillinger til prisen. Og så bliver det selvfølgelig også en fornøjelse at give prisen, og det skulderklap, der hører med, til en yngre journalist med et stort talent”, siger Michael Bech.”

Michael Bech afløser Gitte Redder, der har været medlem af og formand for Mindelegatet i 4 år.

Udvalget er også blevet forstærket med Marchen Neel Gjertsen, som er leder af den politiske redaktion på Jyllands-Posten og har været journalist på Christiansborg siden 2010. Først på Information, siden Jyllands-Posten og kortvarigt også Politiken. Marchen Neel Gjertsen er desuden også formand for Presselogen på Christiansborg, som repræsenterer de cirka 200 journalister, der arbejder på Borgen.

Foruden Michael Bech og Marchen Neel Gjertsen består udvalget af:
Pernille Aisinger, Fagbladet Folkeskolen
Thomas Buch-Andersen, Danmarks Radio
Ditte Valente, Freelance
Hans Mortensen, Weekendavisen

Kristian Dahls Mindelegat uddeles til en yngre journalist, som er aktivt medlem af Dansk Journalistforbund, Kreds 1, Københavnskredsen, og som med lødig journalistik har skabt øget interesse for og debat om sit stofområde.

Læs mere om Kristian Dahls Mindelegat her.

Arkiver