Kom til TR-netværksmøde i Kreds 1 med Lennart Steen

18.09.2017

Tillidsmand på TV2, Lennart Steen

Tillidsmand på TV 2, Lennart Steen Foto: TV 2

Du var i sin tid måske på uddannelse i at blive tillidsrepræsentant, men i dag er mulighederne for at sparre måske væk, og du sidder en anelse isoleret i rollen – måske endda på en lille arbejdsplads – og hvem skal du vende dagligdagens udfordringer med?

Det vil Kreds 1 gerne hjælpe med at lave om på, og derfor har kredsen dannet et netværk for tillidsrepræsentanter. Kreds 1 vil komme med input til arbejdet og give dig et netværk på Kreds 1’s omkring 100 arbejdspladser med tillidsrepræsentanter.

Første møde i det nye netværk er torsdag den 12. oktober 2017, hvor tillidsmand på TV 2 Lennart Steen fortæller om, hvordan de store arbejdspladser som hans egen, DR og dagbladene har fået et netværk op at stå.

Oplægget varer omkring 45 minutter. Derefter er der sandwich, netværk og erfaringsudveksling for tillidsrepræsentanter.

Tid og sted:
Torsdag den 12. oktober klokken 17-20 på Gl. Strand 46, København K.

Program:

  • Klokken 17: Lennart Sten, TR på TV 2 om netværk blandt TR’ere.
  • Klokken 18.15: Sandwich, netværk og erfaringsudveksling.
  • Klokken 20.00: Tak for i dag.

Skriv til os:
Vi vil gerne høre fra dig. Hvilke emner sidder du/I og bakser med i hverdagen? Hvem kunne du tænke dig at høre et oplæg fra? Hvilke emner har tillidsrepræsentanten brug for at vende for at håndtere hverdagens udfordringer? Vi er lutter øren på kreds1@journalistforbundet.dk.

Om tillidsmandsnetværket:
Netværket er et nyt initiativ for tillidsrepræsentanter og stedfortrædende fra Kreds 1. Møderne bliver i første omgang holdt som fyraftensarrangementer som Kreds 1’s andre arrangementer.

Af hensyn til forplejning, bedes du tilmelde dig her.

Arkiver