Fremtidens digitale kollega

31.10.2017

Tid og sted:
Cinemateket, fredag den 3. nov. kl. 8.30-9.30 – netværk, kaffe og croissanter fra kl. 8 i den lille café uden for Asta Bio i kælderen.

Fremtidens digitale kollega

Hvordan skal mennesker, robotter og kunstig intelligens deles om fremtidens arbejde? Under den fjerde industrielle revolution forbindes alle mennesker og alle ting med hinanden gennem internettet.

Ansatte bliver selvstændige erhvervsdrivende med en app som chef. Hjælperne forbigås og
erstattes af kognitiv teknologi.

Deleøkonomi bliver aftalernes internet. Hør om internetiseringen, som forbinder verden, og gør alle produkter til services og alle mennesker til servicemedarbejdere og freelancere.

Forfatter og ekspert Claus Skytte, Foto: Privat

Forfatter og ekspert Claus Skytte , Foto: Privat

Forfatter og ekspert Claus Skytte giver overblik over mulighederne og konsekvenserne for fremtidens arbejde.

Claus Skytte (f 1969) er iværksætter, foredragsholder og forfatter til fire bøger om internetiseringen, deleøkonomi og den nye automatisering. Han er medstifter af Sharing Economy Denmark SEDK. Skytte er endvidere stifter og medejer af det deleøkonomiske fællesskab for fællesskaber: Resecond samt B2B deleportalen for arbejdskraft – Flexicu.
Claus har endvidere skrevet den netop udkomne bog: ”Kunstige Kolleger” – om hvordan mennesker, robotter og kunstig intelligens skal deles om fremtidens arbejde.

Læs evt. mere her: https://www.clausskytte.com

Arrangementet er for medlemmer af Kreds 1 og det er gratis. No-show-fee på kr. 100 betales ved afbud efter torsdag den 26. oktober eller ved udeblivelse.

Onlinetilmelding her.

Arkiver