Byd ind med årets bedste kollega: Hvem skal have Simmel-Prisen 2024

16.01.2024

Bladtegner Gitte Skov

Bladtegner Gitte Skov

Udvalget bag uddelingen af Simmel-Prisen er på udkig efter kandidater til prisen som årets gode kollega. Dansk Journalistforbunds Kreds 1 uddeler hæderen til din bedste kollega. Prisen har sit navn fra René Simmel, der i ti år var en engageret formand for kredsen. Frem til sin alt for tidlige død i 2014 var René fagligt aktiv i forbundet. Drevet af en stor retfærdighedssans, solidaritetsfølelse og med skarpe holdninger til sit fag. Han var frem for alt en god kammerat og en brændende, fagpolitisk sjæl.

Kender du en ildsjæl på din arbejdsplads eller i dit netværk?
En kollega der er aktiv, omsorgsfuld, engageret. En kollega, der altid samler til fællesskab, aktivitet og sjov. En kollega med et ekstra overskud, der solidarisk tager initiativer til gavn for alle. Så giv et tip til Kreds 1, så vi kan uddele prisen på generalforsamlingen 6. marts.

Prisen
Modtageren af Simmel-Prisen får overrakt et diplom og modtager et gavekort til leje af en af Feriefondens boliger i en uge.

Har du et forslag?
Send dit bud på, hvem der fortjener prisen til formanden for komiteen for Simmel-Prisen, Martin Hjort, på info@martinhjort.dk senest onsdag den 21. februar kl. 12.00.

BEMÆRK: Husk, at en god begrundelse for din indstilling er vigtig, da vi med stor sandsynlighed ikke kender den indstillede kollega, lige så godt som du/I gør. En grundig indstilling er derfor vigtig.

Læs om prisen, komiteen bag, tidligere modtagere m.m. her.

Arkiver