Webinar: ChatGPT prompt

10.08.2023

Sammen med techkorrespondent Henrik Moltke og techanalytiker Marcel Mirzaei-Fard – der er aktuelle med DRs nye AI-podcast PROMPT – bliver vi i dette webinar hands-on med ChatGPT og andre chatbots. Vi dykker ned i hvordan man bliver bedre til at prompte chatbots så de bedst muligt kan bruges i din journalistiske proces.

Techkorrespondent Henrik Moltke tv., Foto: Dennis Olsgaard og techanalytiker Marcel Mirzaei-Fard th., Foto: Bjarne Bergius Hermansen

Techkorrespondent Henrik Moltke tv., Foto: Dennis Olsgaard og techanalytiker Marcel Mirzaei-Fard th., Foto: Bjarne Bergius Hermansen

 

  • Du lærer, hvordan ChatGPT kan hjælpe dig med forskellige journalistiske opgaver som research, generering af ideer og tekst, men også mere nørdede ting som aktindsigter og videnskabelige papers.
  • Du lærer, hvad ChatGPT ikke er så god til, og hvordan du undgår at komme galt afsted.
  • Du lærer konkrete prompts – kommandoer og spørgsmål – der giver bedre resultater, og får eksempler på hvordan de kan bruges. Du får også et ”cheat sheet” til ChatGPT, Bard og Bing Chat mfl.

Henrik Moltke er techjournalist og korrespondent på DR Nyheder. Han har være ind og ud af DRs svingdøre siden årtusindskiftet hvor han lavede sit første radioindslag for P1-programmet Harddisken. Siden har han bla. lavet en række dokumentarer, samarbejdet med Oscar-og Pulitzervinderen Laura Poitras, og været undersøgende journalist på bla. New York Times.

Marcel Mirzaei-Fard er techanalytiker på DR Nyheder og har tidligere været ansat på DR2-magasinet So ein Ding. Han er vært på DRs nye AI-podcast PROMPT, der går i dybden med den hastig udvikling inden for kunstig intelligens.

Tid og sted:
Online mandag den 18. september, kl. 17 – 18.

Webinaret er for medlemmer af Kreds 1. Deltagelse er gratis.

Onlinetilmelding her.

Arkiver