Kreds 1 inviterer til SommerMingle

19.06.2023

Kære medlemmer af Kreds 1

Torsdag den 17. august arrangerer kredsen igen en sommermingle, hvor vi mødes for bare at have det sjovt sammen, snakke om livet, arbejdslivet og alt muligt andet mellem himmel og jord.

Rammen er en delvis overdækket gårdhave i BrewPub, der ligger i Vestergade, tæt på Rådhuspladsen.

Gårdenhaven hos Brewpub / Foto: Brewpub

Gårdenhaven hos Brewpub / Foto: Brewpub

Dørene bliver slået op kl. 17, og du kan ankomme og blive krydset af ved indgangen indtil kl. 18. Vi byder på en velkomstdrink og en lille øl (eller tilsvarende).

Cirka 18.30 kommer der noget “sharing food” på bordene. Forvent lidt kød, noget grønt, et par salater med gods i og noget godt brød. Det bliver ikke et stort traktement, men man kan købe mere føde og flere drinks for egen regning hvis ønsket.

Aftenen går ud på at mingle, så der er ingen faglige input. Men har du lyst til at bidrage med lidt underholdning, fx en quiz eller en sang, så er det meget velkomment. Giv evt. et praj til kredsens mailadresse, hvis du har ideer til underholdning.

Vi har 100 pladser, og tilmelding er efter først-til-mølle.

Vi glæder os til hyggelig aften sammen!

Tid:
Torsdag den 17. august, kl. 17-22.

Sted:
BrewPub (gårdhaven), Vestergade 29-31, 1456 København K.

Arrangementet er for medlemmer af Kreds 1 og det er gratis. Der betales no-show-fee på kr. 100 ved afbud efter den 10. august. Derfor skal du oplyse kontooplysninger ved tilmelding.

Onlinetilmelding her.

Arkiver