Intro til brug af Canva til sociale medier

11.05.2023

Lær at lave grafisk materiale til sociale medier – billedredigering, grafiske skabeloner og videoredigering

Som designprogram giver Canva dig en lang række designværktøjer og funktionelle features, der gør det let, sjovt og smart at arbejde med grafik til sociale medier i din arbejdsdag. Du bliver introduceret til programmet, så du kender til de primære værktøjer til sociale medier

Hvordan skaber man en visuel skabelon til ens Instagram? Hvordan klipper man en video og lægger grafik, lyd og undertekster på? Hvordan redigerer og tilpasser man fotos til de forskellige sociale medieplatforme? Og hvordan poster og planlægger man direkte fra Canva på sociale medier?

Al dette får du svar på!

Julie Arlgade, Ejer af Some Like It Hot / Privatfoto

Julie Arlgade, Ejer af Some Like It Hot / Privatfoto

Underviser:
Julie Arlgade, Ejer af Some Like It Hot, som med afsæt i klassiske brandingteorier skaber, udbreder og opbygger brands på sociale medier. Instagram, Facebook, LinkedIn og til dels TikTok er i dag hendes speciale, og hun har mere end 10 års erfaring med online-markedsføring og digital strategi.

Læs mere om Julie her.

Tid og sted: 
Torsdag den 21. september, kl. 17 – 19 hos Kosmopol i Fiolstræde i København.

Arrangementet er for medlemmer af Kreds 1 og det er gratis. Dog betales no-show-fee ved afbud efter den 18. september på kr. 100. Derfor skal du oplyse betalingsoplysninger ved tilmelding.

Onlinetilmelding her.

 

Arkiver