Morgenmøde: Bliv glad med vilje

9.08.2021

Hvordan fokuserer vi på det positive, samtidig med at vi lærer af og forholder os til situationer i hverdagen, hvor noget går os i mod? Kom til morgenforedrag, der sætter fokus på dit mindset og din arbejdsglæde.

Foredragsholder og forfatter John Harmsen. Foto: Tass.dk.

Foredragsholder og forfatter John Harmsen. Foto: Tass.dk.

’Glad med vilje’ bygger på John Harmsens inspirerende historie og de værktøjer, han udviklede blot 11 år gammel for at kunne være glad hver dag, selvom der var kaos derhjemme.

Værktøjerne har John taget videre med i sit voksne liv og bruger dem stadig hver eneste dag. For at være ’glad med vilje’ er både en livsstil og et arbejde, der skal gøres.

Foredraget giver dig små værktøjer, som du kan implementere i dit eget liv. Du får indblik i, hvordan du kan lære at vende modgang til medgang og at håndtere forandringer mere konstruktivt.

Vidste du, at positive mennesker lever længere end de, der er sure for en sikkerheds skyld? Og at de optimistiske er mindre syge og har lettere ved at skabe store resultater?

Få fif til ikke at havne i gruppen med “langtids-skuffet” og “det er synd-for-mig”-mennesker, men i stedet tager ansvar for din egen positivitet og glæde. Du vil opdage, at det er det første skridt, der er det sværeste.

Hør dette både inspirerende og morsomme foredrag om at fokusere på det, vi kan, i stedet for det vi ikke kan.

Profil:
John Harmsen er på 19. år fuldtids foredragsholder og forfatter til tre bøger om arbejdsglæde og kollega-typer.
Derudover laver han podcasts om, at ’glad med vilje’ er en attitude til livet, som vi alle kan lære. John Harmsen hjælper arbejdspladser i hele norden med at optimere arbejdsglæden både i den private og den offentlige sektor.

Tid og sted:
Torsdag den 2. september 2021, kl. 8.00-9.00 i Cinemateket. Fra kl. 7.30 er det muligt at nyde lidt juice, te eller kaffe samt et stykke brød, som kan tages med ind i salen. Bemærk, at der er adgang til Cinemateket fra kl. 07.30 via hjørnedøren mellem Lønporten og Gothersgade.

Bemærk, arrangementet er kun for medlemmer af Kreds 1 og det er gratis men der betales no-show-fee ved afbud efter fristen eller ved udeblivelse. Frist for afbud er mandag den 30. august. Derfor skal du angive dine betalingsoplysninger ved tilmelding, hvor no-show-fee-beløbet på kr. 100 reserveres på din konto.

Onlinetilmelding her.

 

Arkiver