Forpremiere på Krigsfotografen

27.08.2019

Forpremiere med Jan Grarup og instruktør Boris B. Bertram

”Krigsfotografen. Jan Grarup – mellem familen og verdens brændpunkter”
Jan Grarup lever et liv i undtagelsestilstand: ude i verden er han, som krigsfotograf, i evig krydsild, hjemme i København er han far til fire – og står pludselig alene med forældreansvaret, da hans ekskone bliver alvorlig syg af kræft.

Foto: Good Company Pictures

Foto: Good Company Pictures

Arbejdet i Mosuls urbane krigszone, hvor Grarup følger de irakiske styrkers fremmarch mod Islamisk Stat, skal balanceres med livet som far og alene-forsørger, og han skal genopbygge tillid og intimitet med sine børn efter mange års flygtig tilstedeværelse.

Grarup ønsker fortsat at være verdens bedste krigsfotograf. Men hvordan hænger vejsidebomber og snigskytter sammen med at have ansvar for fire børn? Og være en almindelig familie? Krigsfotografen er et psykologisk portræt af et menneske, der i 25 år har dokumenteret krigens grusomhed.

Efter filmen vil Jan Grarup Boris B. Bertram svare på spørgsmål.

Krigsfotografen har danmarkspremiere i biografer landet over 19. september.

Tid og sted:
Mandag den 16. september 2019, kl. 17 – 19 i Grand Teatret.

Onlinetilmelding til premieren på Krigsfotografen her.

Bemærk, arrangementet er kun for medlemmer af Kreds 1 og det er gratis men der betales no-show-fee ved afbud efter fristen eller ved udeblivelse. Frist for afbud er den 9. september. Derfor skal du angive dine betalingsoplysninger ved tilmelding.

Danmark 2019
Spillelængde: 78 min.
Producer: Katrine A. Sahlstrøm, Good Company Pictures
Instruktion: Boris Benjamin Bertram
Klipper: Charlotte Munch Bengtsen.
Fotografer: Henrik Bohn Ipsen, Adam Morris Philp, Tony Lauge Madsen, Thøger Kappel og Marcel Zyskind.

Instruktør Boris Benjamin Bertram (1971)
Boris Benjamin Bertram er filminstruktør, producer og partner i Good Company Pictures. Uddannet dokumentarinstruktør fra Den Danske Filmskole i 2005 og har en kandidatgrad i socialpsykologi og kommunikation. Han er skaber af en række prisvindende internationale dokumentarfilm, der er solgt til mere end 25 lande og har derudover lavet en række dokumentar-serier til DR2 og TV2.

Arkiver