Vækst via Facebook

2.10.2018

Kommunikationschef Miriam Hindsgaul. Foto: Ingrid Riis

Kommunikationschef Miriam Hindsgaul. Foto: Ingrid Riis

Miriam Hindsgaul, 28, blev hentet til Knuthenborg Safaripark som pressechef fra en stilling som community manager på BT, mens hun stadig læste Kommunikation på Danmarks Medie- og Journalisthøjskole. I dag er hun kommunikationschef og en del af ledelsen i safariparken.

Med udgangspunkt i en case om Dinosaurskoven vil Miriam Hindsgaul fortælle om, hvordan hun havde til opgave at vækste safariparkens besøgstal med 7 procent i 2018 med en strategi, der fokuserer heftigt på sociale medier og community. Og selvom sæsonen endnu ikke er afsluttet, kan hun afsløre, at det er gået langt over forventning.

Miriam vil også berøre emner som cirkuselefanter, internettets meget store katte og den skidesure (imaginære) Lone Hansen, der holder hende skarp på de sociale medier.

Tid & sted:
Tirsdag den 6. november kl. 8.30-9.30, Cinemateket, Gothersgade 55.

Morgenkaffe og bolle med ost fra kl. 8.00.

Onlinetilmelding til ‘Vækst via Facebook’ her.

Bemærk, arrangementet er kun for medlemmer af Kreds 1 og det er gratis men der betales no-show-fee ved afbud efter fristen eller ved udeblivelse. Frist for afbud er torsdag den 1. november. Derfor skal du angive dine betalingsoplysninger ved tilmelding.

Arkiver