Popmusiker med podcastsucces

31.10.2018

Erotik og medicinsk cannabis. To vidt forskellige verdener, som sangskriver, musiker og producer Søren Rasted satte sig for at folde ud med podcast som medie.

Den Grå Side er en af de mest lyttede podcast-serier med over 2 millioner downloads, hvor kendte danske artister, komikere og skuespillere læser erotiske historier højt for hinanden fundet fra ’de grå sider’ i Ugens Rapport. En svunden tid, som mindes og sættes i perspektiv.

Bremen Teater, Foto: Privat

Bremen Teater, Foto: Privat

I serien: En mand med en sag, som er et af de programmer på Radio 24-syv, der har opnået flest lytterhenvendelser, tog Søren Rasted fat på et researchtungt og stærkt politisk emne, nemlig medicinsk cannabis. Søren oplevede, hvor meget den naturlige olie hjalp hans mor, Kirsten, ud af gigtsmerterne, og derfor undrer han sig: Hvorfor er myndighederne, lægerne og politikeren stadig på hælene, når det gælder dråber lavet af en plante som menneskeheden har kendt til og anvendt i århundreder? I samarbejde med Gigtforeningen forfulgte han sin sag.

Sangskriver, musiker og producer Søren Rasted, Foto: Privat

Sangskriver, musiker og producer Søren Rasted, Foto: Privat

Kom og hør, hvordan Søren omsatte sine ideer, uden en journalistisk baggrund, men med sans for lyd, timing og måske vigtigst – noget på hjertet. Og stil spørgsmål, når Søren beskriver sine visioner til færdigt produkt.

Tid & sted:
Kosmopol, Fiolstræde 44, torsdag den 15. november kl. 17 – 19.

Profil: Læs mere om Søren Rasted her.

Onlinetilmelding her.

Bemærk, arrangementet er kun for medlemmer af Kreds 1 og det er gratis men der betales no-show-fee ved afbud efter fristen eller ved udeblivelse. Frist for afbud er mandag den 12. november. Derfor skal du angive dine betalingsoplysninger ved tilmelding.

Arkiver