Drink & Debat: ‘Stuerene’ medier?

4.05.2018

 Cand.phil og medieretoriker ved DR, Knud Lindholm Lau / Foto: Privat

Cand.phil og medieretoriker ved DR, Knud Lindholm Lau / Foto: Privat

Er danske journalister medvirkende til at stigmatisere etniske og religiøse minoriteter i den offentlige debat? Det mener Cand.phil og medieretoriker ved DR, Knud Lindholm Lau, som har analyseret mediernes sprogbrug og dens betydning for holdningsdannelsen og den førte politik.

Knud Lindholm Laus aktuelle bog: ’Bare fordi AT’ – sprog og forestillinger i udlændingedebatten – bygger på et korpus af mere end tusind eksempler fra de sidste års offentlige (og skjulte) debat. Resultaterne fra bogen, som Paula Larrain på Altinget.dk betegner som ” Måske årets vigtigste udgivelse”, vil Knud komme og fremlægge for Kreds 1.

Tid & sted:
Fredag den 25. maj, kl. 17-18, Kunstforeningen GL. STRAND, Gammel Strand 48, København K.

Profil:
Knud Lindholm Lau, talelærer og kommunikationsrådgiver i regi af egen virksomhed, ’tekst og tale’. Udgav i 2010 Victor Klemperers LTI – Det Tredje Riges sprog på dansk, og har siden dokumenteret og kommenteret den danske udlændingedebat. Uddannet Cand. phil. fra Institut for Statskundskab, ÅU og som medieretoriker ved DR. www.klemperer.dk og www.tale.dk.

Onlinetilmelding.

Bemærk, arrangementet er kun for medlemmer af Kreds 1 og det er gratis men der betales no-show-fee ved afbud efter fristen, som er den 22. maj, eller ved udeblivelse. Derfor skal du angive dine betalingsoplysninger ved tilmelding.

 

Arkiver